Schoonmaken softijsmachine

Het schoonmaken van de softijsmachine is veel werk. Het is een tijdrovende klus waarbij veel fout kan gaan. Dit is vaak een reden om het schoonmaken uit te besteden. U moet er wel van op aan kunnen dat dit goed gebeurt. En dat doen we. Omdat het een melkproduct is moet de reiniging wel hygiƫnisch gebeuren. Daarom kiezen we er voor om de onderdelen met de hand schoon te maken. Omdat we van mening zijn dat er in een vaatwasser te veel eiwit achter blijft. Alle onderdelen die met mix in contact zijn geweest worden verwijderd. De ringen worden verwijderd en indien nodig vervangen. Vet (geschikt voor consumptie) wordt op de plaatsen aangebracht waar nodig is. Als de onderdelen gereinigd zijn wordt het geheel ontsmet. Na de inwerkperiode van de desinfectie wordt de ijsmachine doorgespoeld, opgestart en getest op werking.

We maken diverse merken schoon. In overleg plannen we een afspraak. Als u een combinatie machine heeft en de ijszijde uit wilt zetten passen we het tarief aan voor de schoonmaakbeurt.

Omdat geen machine gelijk is hanteren we diverse tarieven. Wilt u meer informatie over het schoonmaken van uw softijsmachine? Neem dan contact met ons op.